Lídia Masllorens

Arts plàstiques

https://www.instagram.com/lidiamasllorens/

http://www.lidiamasllorens.com

Lídia Masllorens va néixer a Caldes de Malavella el 1967.

És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de pintura. També s’ha format en fotografia, escultura i gravat.

Va començar a exposar en espais d’art de les comarques gironines, com les sales municipals de Caldes de Malavella i Cassà de la  Selva; i la Galeria Nostrart, la Casa de Cultura Tomàs de Lorenzana i la Fundació Valvi, de la ciutat de Girona. El 2013 va ser guardonada amb el Premi de Pintura de la Fundació Vila Casas, que li va obrir les portes a la professionalització de la mà de la Galeria Miquel Alzueta. El 2016 va exposar per primera vegada a París -a la Galeria Arcturus- i també va debutar en solitari a LA Art Show, Los Angeles. El 2017 va ser a Dinamarca  -a la Galerie Wolfsen d’Aarlborg- i el 2018,  a Barcelona, a la Galeria Miquel Alzueta; a París,  a Galeria Arcturus; i també al Japó: individualment, a The Gallery, de Takamiya-Hikone; i col·lectivament al Contemporary Art Center d’Osaka. El 2019 ha exposat a Anvers, a la Leonhard’s Gallery.

La seva pintura  també s’ha exposat a multitud de fires d’art a Europa (Art Madrid, Art París, Antica Namur, Brussels Fine Art, Kunst Rai Amsterdam, Wopart Lugano, Affordable, London, Scope Basel...) i als Estats Units (Scope Miami, Context Art Miami, LA Art Show, SOFA Chicago, Art On Paper New York, Art Hamptons New York, San Francisco Art Market ... ) 

Actualment, Masllorens continua experimentant  a partir de primers plans de cares, en el seu taller de Cassà de la Selva, prop de Girona, a Catalunya.